Comentarii
6 comentarii
1.Elena Anton
05-Octombrie-2012 | 19:04
Romania a avut nevoie si are nevoie de un ministru al transporturilor precum Anca Boagiu, pentru a reusi sa modernizeze intreaga infrastructura de transport si sa o aduca la nivel european!
2.lilly Ann
05-Octombrie-2012 | 19:03
In timpul celor doi ani de mandat ca ministru al transporturilor, Anca Boagiu a reusit sa finalizeze proiecte foarte importante, rutiere, dar si feroviare si a dat dovada de eficienta, competenta i transparenta. Asa ar trebui sa fie toti politicienii!!
3.A I
03-Octombrie-2012 | 12:29
Domnule Hermann sper sa apucati sa circulati pe autostrada asta,de la un capat la altul.Nu va fi gata prea curand.Ascultati un om care vede zilnic cum se lucreaza,dar mai ales cum se invart banii.Sper sa ma insel.
4.hermann
03-Octombrie-2012 | 11:46
Chiar asa, care e dezastrul? Ca s-a intarziat, asta stie toata lumea. Toate datele sunt luate din comunicatul CNADNR. N-ar strica mai multa seriozitate...
5.Joji
03-Octombrie-2012 | 09:25
Problema e ca autostrada nu va fi terminata la timp,adica la anumite portiuni se prelungi termenul de executie.
6.ionescu cornel
03-Octombrie-2012 | 02:56
Si care anume ar fi dezastrul din titlu?!
Articole similare
Arhiva
Descarca PDF
Click pentru a descarca editia electronica a RENASTEREA. Pentru a o vizualiza, aveti nevoie de Adobe Reader


Pentru a descarca editia electronica, trebuie sa va INREGISTRATI pe site si apoi, dupa AUTENTIFICARE, sa va ABONATI prin modalitatea de plata preferata: SMS sau CARD electronic!
Abonare newsletter
Va puteti inscrie la newsletterul RENASTEREA si primiti ultimele stiri si noutati direct pe e-mail. Adaugati adresa dumneavoastra de e-mail in casuta de mai jos si apasati ABONARE.

Descarcati editia electronica