Comentarii
7 comentarii
1.CIOSTIKA IRIGATORU\'
05-Februarie-2010 | 14:35
:evil: Vedeti si voi dragi banateni cine este seful ANIF Timisoara,un anume udemerist Propst carol,inginer de ata si nu de imb.funciare,care are o mare calitate: este un betivan notoriu! In 2009 i sa cerut demisia si a fost pus un alt "competent" de la PDL Timis,un tip numit Pau Adrian,care se pricepe la imb.funciare ca mitropolitul la tehnologia nucleara....Acum se aude ca betivanul Propst Carol iar vrea director,probabil nu mai are bani de rachie. Cu asa tembeli,mai vreti sa mearga ANIF-ul bine?!
2.anya
04-Noiembrie-2009 | 19:37
Contractul initial cu ANIF Timisoara, s-a incheiat in perioada 2001-2002, cand Emiliana West Rom, avea nevoie de un acord scris(doar pe hartie)din partea ANIF-ului, pentru a putea accesa subventiile acordate de statul roman, in vederea achizitionarii de instalatii pentru irigat.Si ...au obtinut subventiile....aproape 2(doua)milioane de euro, contractul pentru livrarea instalatiilor, fiind incheiat cu SC Metaloplast SA Brasov(vezi cine au fost sau sunt actionarii)...Continuarea povestii...data viitoare ;)
3.oare(continuare)
17-Mai-2009 | 14:00
(viceprimar )are probleme parsonale de rezolvat in domeniul funciar cu aceasta firma italiana si aplica aceasta pozitie de forta pentru asi rezolva problemele personale sa nu credeti ca au interes sa rezolve problema in interesul localnicilor intrucat si cei interv ievati in articol sunt apropiati lui si angajati la primarie ,prea este totul cusut cu ata alba .
4.Anonim
17-Mai-2009 | 13:52
Eu cred ca problema trebuie cautata si in curtea primariei pentru ca aceasta situatie nu este de acum ,de ieri....ea dureaza de cativa ani si cu acordul autoritatilor locale iar problema a explodat acum deoarece asa numitul
5.Marian
15-Mai-2009 | 15:24
Dumnule prefect Bacala,ce se intampla la Dudestii Vechi este de competenta dvs.,ca reprezentat al Guvernului in teritoriu.De ce nu luati masuri,probabil stiati de mai mult timp despre aceasta porcarie italieneasca.Asteptam sa citim in presa cum ati tratat problema.
6.Teo
15-Mai-2009 | 15:15
Italienii astia isi permit sa faca orice la noi,de aia multi dintre ei si vin aici,ca sa faca treburi mizerabile.Foarte putin dintre ei sunt cinstiti.Uitati-va prin casinouri,prin barurile de noapte,unde e plin de curve e plin si de italieni.Politia are treba cu ei doar atunci cand o faca lata de tot.Dar sa lasi mii de oameni fara apa,e prea de tot.Oare pe acesti oameni sarmani nu are cine sa-i ajute sa anunte la Bruxelles ce se intampla, ca in Romanica noastra nimeni nu-i va baga in seama?
7.Alina
15-Mai-2009 | 15:00
in tara asta nu se schmiba nimic. le permite la straini sa faca orice cu sarmani oameni. dupa ce ca sunt saraci le mai fura si apa. atata coruptie si nesimtire este strigatoare la cer. nu ma mira ca lumea vrea sa plece. si in occident sunt excroci, dar parca se mai poate trai. da-ti apa la oameni inapoi!!!!
Articole similare
Arhiva
Descarca PDF
Click pentru a descarca editia electronica a RENASTEREA. Pentru a o vizualiza, aveti nevoie de Adobe Reader


Pentru a descarca editia electronica, trebuie sa va INREGISTRATI pe site si apoi, dupa AUTENTIFICARE, sa va ABONATI prin modalitatea de plata preferata: SMS sau CARD electronic!
Abonare newsletter
Va puteti inscrie la newsletterul RENASTEREA si primiti ultimele stiri si noutati direct pe e-mail. Adaugati adresa dumneavoastra de e-mail in casuta de mai jos si apasati ABONARE.

Descarcati editia electronica