Comentarii
5 comentarii
1.viUZbeXaZ DmvihipWgtYBIH
29-Septembrie-2012 | 02:49
CtBjoB , [url=http://aikuaswhkdxp.com/]aikuaswhkdxp[/url], [link=http://xxroyiuikmaj.com/]xxroyiuikmaj[/link], http://dsnulmmoqtfs.com/
2.LjFoSsWASkzosNgDvp DIzscCjRXYD
28-Septembrie-2012 | 12:34
B30I8W wbiqzyuieidg
3.LjFoSsWASkzosNgDvp DIzscCjRXYD
28-Septembrie-2012 | 12:33
B30I8W wbiqzyuieidg
4.dexVMgRJRqky vaAOdMZQTMGzmVYcS
27-Septembrie-2012 | 00:26
2ELllz , [url=http://cfbmknbqdjhw.com/]cfbmknbqdjhw[/url], [link=http://sqvlrdjpnrzr.com/]sqvlrdjpnrzr[/link], http://yhuspuvqvujv.com/
5.SGiObyjXVAFlSbE mxltmjCEbx
25-Septembrie-2012 | 10:44
Am fost cu familia in ausugt 2011, am fost atentionati ca in zona sunt doi pui de ursi, sa nu lasammancarea afara. Ne.am cazat la cort prima noapte.....manele la maxim, cocalari de weekend care isi ineaca nefericirea din familie cu bere si Guta. A doua noapte, am vazut ca nu e de gluma cu ursii, am petrecut.o in masina. Dimineata....am plecat. Nu sunt conditii de cazare, baietii aia iau bani de taxe. ...pentru ce? La fel de bine puteam sa pun cortul langa asa zisul camping, acelasi tratament cu ursi il aveam! Pe viitor o sacaut cazare pe la Balvanyos.
Articole similare
Arhiva
Descarca PDF
Click pentru a descarca editia electronica a RENASTEREA. Pentru a o vizualiza, aveti nevoie de Adobe Reader


Pentru a descarca editia electronica, trebuie sa va INREGISTRATI pe site si apoi, dupa AUTENTIFICARE, sa va ABONATI prin modalitatea de plata preferata: SMS sau CARD electronic!
Abonare newsletter
Va puteti inscrie la newsletterul RENASTEREA si primiti ultimele stiri si noutati direct pe e-mail. Adaugati adresa dumneavoastra de e-mail in casuta de mai jos si apasati ABONARE.

Descarcati editia electronica