Comentarii
5 comentarii
1.stoian elena
11-Iulie-2011 | 10:43
Felicitari pentru noul post si sa va dea DUMNEZEU sanatate pentru a putea face ordine in haosul creat in jurul nostru de catre persoanele certate cu legea dar si cu bunul simt.Cu respect ELENA.
2.stoian elena
08-Iulie-2011 | 08:43
Poate cineva sa ne scape de zgomotele infernale de la boxele celor care asculta muzica in toate birtuletele din zona Calea sagului ZI SI NOAPTE,care se adauga altora,masini mari,masini mici cu muzica data la maxim si micii intreprinzatori din zona,care daca nu taie fier...asculta muzica,la maxim?Cine ne poate proteja si pe noi,amaratii,care vom ajunge sa nu mai auzim de fel,sau si mai rau,cardiaci? Va multumesc.
3.stoian elena
18-Mai-2011 | 03:54
Cred ca cea mai poluata fonic zona din Timisoara este Calea Sagului.Cand nu sunt date boxele pe basi la maxim,ramane totusi un zgomot de fond continu,facut de nu se stie cine.Intr-o zona unde blocurile sunt mai izolate si noi,aceste zgomote devin o tortura auditiva.Ce se poate face?
4.raciov daniela corina
18-Aprilie-2010 | 15:18
nu eu am scris mesaju,si nu e adevarat
5.raciov daniela corina
09-Aprilie-2010 | 15:00
buna ziua ,sant din dudestii vechi .am o problema cu groapa de gunoi care e langa sat si vitanja se deverseaza in canalu cu apa de langa
Articole similare
Arhiva
Descarca PDF
Click pentru a descarca editia electronica a RENASTEREA. Pentru a o vizualiza, aveti nevoie de Adobe Reader


Pentru a descarca editia electronica, trebuie sa va INREGISTRATI pe site si apoi, dupa AUTENTIFICARE, sa va ABONATI prin modalitatea de plata preferata: SMS sau CARD electronic!
Abonare newsletter
Va puteti inscrie la newsletterul RENASTEREA si primiti ultimele stiri si noutati direct pe e-mail. Adaugati adresa dumneavoastra de e-mail in casuta de mai jos si apasati ABONARE.

Descarcati editia electronica