Comentarii
5 comentarii
1.blaa beee
14-Iulie-2012 | 18:46
barbosuleeee....adica althamer edi.auziti cum vb cu omu,chiar daca a comis o infractiune.astia sunt adevaratii traficanti de droguri din Tm,stie toata lumea.Ce poti sa le faci cand au insigne???
2.altamar petrisor
22-August-2011 | 22:26
au bagat si aneurii
3.anonim zinudrogurilor
11-Iunie-2011 | 14:41
bravo!!!bine ca i atzi prins..dar cand iasa baietzii astia afara, cumintzi,reabilitatzi,si se duc sa se angajeze si la sfarsitu lunii vad ca tot salariu l au investit in tzigari,bilete de tarmvai sau benzina ac sa ajunga la lucru, poate si un corn dimineatza, unu la pranz si unu seara(astea deja is fitze), ce o sa faca?
4.. .
27-Octombrie-2010 | 15:38
ce se agita politistii :))) de parca ar fi teroristi astia cu niste iarba acolo, pffff ce penal.
5.Broessner Uwe
21-Mai-2010 | 14:40
bravo,mult succes in continuare. dar...va puteti face o idee,cu ce entuziasm vor lucra acesti oameni daca li se vor taia 25% din salar?
Articole similare
Arhiva
Descarca PDF
Click pentru a descarca editia electronica a RENASTEREA. Pentru a o vizualiza, aveti nevoie de Adobe Reader


Pentru a descarca editia electronica, trebuie sa va INREGISTRATI pe site si apoi, dupa AUTENTIFICARE, sa va ABONATI prin modalitatea de plata preferata: SMS sau CARD electronic!
Abonare newsletter
Va puteti inscrie la newsletterul RENASTEREA si primiti ultimele stiri si noutati direct pe e-mail. Adaugati adresa dumneavoastra de e-mail in casuta de mai jos si apasati ABONARE.

Descarcati editia electronica