Comentarii
8 comentarii
1.boris backer
04-Decembrie-2012 | 19:15
Sint banatean din iar daca cineva mi-ar fi spus acum 22 de ani ca o sa ajung sa vad ziua in care banatenii se vor inscrie in partidulPP-DD,l-as fi declarat nebun.Acum stau si ma intreb:ce sa ales din banateni??? Pentru mine BANATU NU-I MAI FRUNCEA IAR MAHALA NU-I MAI CAPITALA.ADIO BANAT SI BANATENI!!!
2.pap peia
15-Noiembrie-2012 | 10:36
mizerabili toti
3.Dorel
13-Noiembrie-2012 | 14:41
Cuib de legionari! Asta sunt oamenii lui DD in frunte du el. Militieni vopsiti, comunisti reevaluati si traseisti de peste tot. Curva asta pocaita pe nume Dugulescu, in loc sa-si vada de oile lui, face politica de te kci pe tine. Huooooooooooo, imbuibatilor!
4.unu veritabil
13-Noiembrie-2012 | 10:03
intrebati-l pe presedintele timis dak are inchizatoare la poarta firmei care o reprezinta! > asa face si cu judetul?
5.hasim aga
12-Noiembrie-2012 | 20:12
cine sunt de fapt candidatii ppdd in timis?traseisti si oportunisti gen dugulescu si barna,diaconu a fost bisnitar inca de cand lucra in politie,folica a fost subofiter sri dat afara de competent ce era/acum zice ca e detectiv/ dar de fapt e intretinut de nevasta-sa,purcelu raios e cel mai pervers si mai talhar dintre toti.ce gasca de ciocoi si de ratati si-a gasit diaconescu in timis.
6.mad kia
12-Noiembrie-2012 | 11:54
hoti hoti dd sm ad ib etc
7.No Name
12-Noiembrie-2012 | 09:34
De ce sa-l votam pe Mircea Purceld? Pentru ca timp de 8 ani cat a fost parlamentar PRM de Timis nu a facut nimic pt. cei care l-au votat sau pt. timiseni in general ci a profitat de functia pe care o detinea !!! Pt. a se imbogati. pentru ca dupa ce nu mai fost deputat in 2008 a declarat ca este somer si nu are venituri si a incasat de la camera deputatilor salariul in avans pe 6 luni dupa ce nu mai era deputat !!! adica un fel de salarii compesatorii !!!. Pentru ca prietetenul Ostaficiuc l-a angajat la Directia de drumuri si poduri unde a acordat un contract de consultanta juridica concubinei sale Rodica Cozac o cunoscuta avocata , care e o celebra , cotract in valoare de 400000 euro.!!! Pentru ca a fost exclus din PRM pt. ca nu isi facea treaba iar el a mintit ca si-a dat el demisia !!!si ca nu a fost exclus... Pentru ca odata ce a fost numit interimar a si inceput sa faca pe dictatorul.....la alegerile locale a pus candidatii dupa bunul plac pe principiul ca ,,Eu sunt Seful!!!!" vezi de exemplu D-nul cumnat Pintea.... Ce a facut domnul CONSILIER LOCAL PURCELD MIRCEA pentru CETATENII TIMISOAREI si pentru PARTID (PPDD) ??? FOARTE DUBIOS ca dupa 8 luni de la instalare tot PRESEDINTE INTERIMAR ESTE....Se zvoneste ca dupa alegerile din 09..12.2012 in caz de nereusita pleaca din Partid... Din ordinul lui carnetele de partid s-au vindut cu 5 lei in loc de 2 lei , diferenta de 3 lei sa o folosesca in campanie , fa-ti domnule campanie pe banii tai daca vrei sa fi mare senator!!! Apropo....la 64 de ani ce mai vrei? lasa pe altii mai tineri....sau te-ai invatat sa fi mare domn!!!!La masina care o are TM51 CZW nici acuma in 2012 nu si-a dat jos insemnele de,, libera trecere " decand era deputat , adica din 2008....CZW ce inseamna=Cozac Rodica ....W???? IN CONCLUZIE : SA AJUTAM ACEST CADAVRU POLITIC SA AJUNGA UNDE IE LOCUL ....ADICA LA LADA DE GUNOI A POLITICII ROMANESTI!!!
8.DDD DARA
11-Noiembrie-2012 | 21:51
CUM MAI ARE CURAJUL DUGULESCU ,DE A MAi VENI LA COL.3 SA CANDIDEZE?NU A FACUT NIMIC
Articole similare
Arhiva
Descarca PDF
Click pentru a descarca editia electronica a RENASTEREA. Pentru a o vizualiza, aveti nevoie de Adobe Reader


Pentru a descarca editia electronica, trebuie sa va INREGISTRATI pe site si apoi, dupa AUTENTIFICARE, sa va ABONATI prin modalitatea de plata preferata: SMS sau CARD electronic!
Abonare newsletter
Va puteti inscrie la newsletterul RENASTEREA si primiti ultimele stiri si noutati direct pe e-mail. Adaugati adresa dumneavoastra de e-mail in casuta de mai jos si apasati ABONARE.

Descarcati editia electronica